| Forord af forfatteren | 9 |
| Lette frokostretter | 13 |
| Røræg med røget laks | 14 |
| Lamme nyrer | 15 |
| Amerikanske pandekager med Ahornsirup | 16 |
| Sild kedgeree(1) | 17 |
| Tortilla Special | 19 |
| Piperade(1) med hvidløg og peber | 21 |
| Pizza om bord | 23 |
| Stegt Roastbeef Sandwich | 25 |
| Hurtig ananasris med kylling | 26 |
| Varm smeltet croissant | 27 |
| Sprød polenta(1) med ost og pickles | 28 |
| Rarebit(1) på rug | 30 |
| Kogt æg på saltet toast | 31 |
| Grønlandske skalrejer på toast | 32 |
| Rejesalat | 33 |
| Seafood cæsarsalat | 34 |
| Supper | 35 |
| Aspargessuppe | 36 |
| Blomkålssuppe | 37 |
| Champignonsuppe | 38 |
| Grønærtesuppe | 39 |
| Kørvelsuppe | 40 |
| Tomatsuppe | 41 |
| Juliennesuppe | 42 |
| Kartoffelsuppe | 43 |
| Tomatsuppe med rosmarin | 44 |
| Hokkaidosuppe | 46 |
| Krydderurtesuppe med pocherede æg | 48 |
| Fiskeretter | 51 |
| Tun bøffer med salsa | 52 |
| Ørred med hvidløg og grønt | 53 |
| Ingefær sojamakrel med sprød tang | 55 |
| Thai-krabbekager | 56 |
| Sprød toppet torske ret | 58 |
| Pande-ristet havtaske med bacon | 59 |
| Banket Fisk med kæmpe chips | 61 |
| Sild i sennep og havregryn | 63 |
| Varm laks og raketsalat med parmesan | 65 |
| Gryderetter | 67 |
| Ole‘s Kapsejlads gryde | 68 |
| Ole’s Havnegryde | 69 |
| Skipperlabskovs | 70 |
| Lam i ærter og asparges | 71 |
| Anholt Gryden | 72 |
| Sømandsbøf | 73 |
| Bøf Stroganoff | 74 |
| Ungarsk gullasch | 75 |
| Levergryde | 76 |
| Sejler-Paella | 77 |
| Indisk kylling med ris | 78 |
| Farsretter | 81 |
| Hakkebøf | 82 |
| Bøf Lindstrøm | 84 |
| Krebinetter | 85 |
| Grofthakkede frikadeller | 86 |
| Boller i selleri | 87 |
| Boller i skarp sauce | 88 |
| Brunkål med fars | 89 |
| Farseret blomkål | 90 |
| Fyldt hvidkål (6 personer) | 91 |
| Kåldolmer 92 |
| Kødretter på pande | 93 |
| »Sjællandske kyllinger« | 94 |
| Schweizisk steg | 95 |
| Hamburgers | 96 |
| Kalveroulader med bacon | 97 |
| Paneret mørbrad | 98 |
| Traditionel Keema curry | 99 |
| Spicy Beef Leaves | 100 |
| Marokkansk Lam | 101 |
| Lammesteaks i mynte juice | 103 |
| Urte og mandel lammekoteletter | 105 |
| Moussaka | 106 |
| Sød krydret kylling Kiev | 107 |
| Coq au Vin i en Pande | 108 |
| Andebryst med hindbær på spinat | 109 |
| Steg med svinekød og vandkastanje | 111 |
| Ingefær Andebryster | 112 |
| Smeltende kalkunruller | 114 |
| Kylling chow | 115 |
| Kalkun og vintergrøntsager i øl | 116 |
| Braiseret svinekød i hvidvin og fløde | 117 |
| Svinekoteletter med karamelliseret annanas | 118 |
| Escaloper* med svesker og fetaost | 120 |
| Vildtsteaks med portvin og tranebærsauce | 122 |
| Pastaretter | 125 |
| Sejlerspaghetti | 126 |
| Golden Seafood Macaroni | 127 |
| Italienske kødboller med pasta | 129 |
| Pølsegryde | 130 |
| One pot pasta | 131 |
| Pasta med kødsovs | 132 |
| Spaghetti Bolognese | 134 |
| Risretter | 137 |
| One pot risret med oksekød | 138 |
| One pot risret med kylling | 139 |
| Indisk Risret | 141 |
| Rissalat med kylling | 142 |
| Risret med kylling og karry | 143 |
| Mexicansk risret | 145 |
| Orientalsk risret med oksekød | 147 |
| Sideretter | 149 |
| Crispy Noodle Cake | 150 |
| Sauté Kartofler | 151 |
| Havne-Rösti | 152 |
| Varm kartoffelsalat | 153 |
| Sauteret savoykål med pinjekerner | 154 |
| Pastinak og Valnøddecreme | 155 |
| Glaserede gulerødder | 156 |
| Cremede champignoner og courgetter | 157 |
| Honning Majskolber | 158 |
| Hvidløgs Svampe | 159 |
| Stegte bønner | 160 |
| Middelhavsgrøntsager | 161 |
| Pandestegte Cherrytomater | 162 |
| Stir-Fry(1) Mangetout(2) og Babymajs | 163 |
| Ægstegt ris | 164 |
| Grill-dressing | 165 |