Forord af forfatteren | 9 |
Lette frokostretter | 13 |
Røræg med røget laks | 14 |
Lamme nyrer | 15 |
Amerikanske pandekager med Ahornsirup | 16 |
Sild kedgeree(1) | 17 |
Tortilla Special | 19 |
Piperade(1) med hvidløg og peber | 21 |
Pizza om bord | 23 |
Stegt Roastbeef Sandwich | 25 |
Hurtig ananasris med kylling | 26 |
Varm smeltet croissant | 27 |
Sprød polenta(1) med ost og pickles | 28 |
Rarebit(1) på rug | 30 |
Kogt æg på saltet toast | 31 |
Grønlandske skalrejer på toast | 32 |
Rejesalat | 33 |
Seafood cæsarsalat | 34 |
Supper | 35 |
Aspargessuppe | 36 |
Blomkålssuppe | 37 |
Champignonsuppe | 38 |
Grønærtesuppe | 39 |
Kørvelsuppe | 40 |
Tomatsuppe | 41 |
Juliennesuppe | 42 |
Kartoffelsuppe | 43 |
Tomatsuppe med rosmarin | 44 |
Hokkaidosuppe | 46 |
Krydderurtesuppe med pocherede æg | 48 |
Fiskeretter | 51 |
Tun bøffer med salsa | 52 |
Ørred med hvidløg og grønt | 53 |
Ingefær sojamakrel med sprød tang | 55 |
Thai-krabbekager | 56 |
Sprød toppet torske ret | 58 |
Pande-ristet havtaske med bacon | 59 |
Banket Fisk med kæmpe chips | 61 |
Sild i sennep og havregryn | 63 |
Varm laks og raketsalat med parmesan | 65 |
Gryderetter | 67 |
Ole‘s Kapsejlads gryde | 68 |
Ole’s Havnegryde | 69 |
Skipperlabskovs | 70 |
Lam i ærter og asparges | 71 |
Anholt Gryden | 72 |
Sømandsbøf | 73 |
Bøf Stroganoff | 74 |
Ungarsk gullasch | 75 |
Levergryde | 76 |
Sejler-Paella | 77 |
Indisk kylling med ris | 78 |
Farsretter | 81 |
Hakkebøf | 82 |
Bøf Lindstrøm | 84 |
Krebinetter | 85 |
Grofthakkede frikadeller | 86 |
Boller i selleri | 87 |
Boller i skarp sauce | 88 |
Brunkål med fars | 89 |
Farseret blomkål | 90 |
Fyldt hvidkål (6 personer) | 91 |
Kåldolmer 92 |
Kødretter på pande | 93 |
»Sjællandske kyllinger« | 94 |
Schweizisk steg | 95 |
Hamburgers | 96 |
Kalveroulader med bacon | 97 |
Paneret mørbrad | 98 |
Traditionel Keema curry | 99 |
Spicy Beef Leaves | 100 |
Marokkansk Lam | 101 |
Lammesteaks i mynte juice | 103 |
Urte og mandel lammekoteletter | 105 |
Moussaka | 106 |
Sød krydret kylling Kiev | 107 |
Coq au Vin i en Pande | 108 |
Andebryst med hindbær på spinat | 109 |
Steg med svinekød og vandkastanje | 111 |
Ingefær Andebryster | 112 |
Smeltende kalkunruller | 114 |
Kylling chow | 115 |
Kalkun og vintergrøntsager i øl | 116 |
Braiseret svinekød i hvidvin og fløde | 117 |
Svinekoteletter med karamelliseret annanas | 118 |
Escaloper* med svesker og fetaost | 120 |
Vildtsteaks med portvin og tranebærsauce | 122 |
Pastaretter | 125 |
Sejlerspaghetti | 126 |
Golden Seafood Macaroni | 127 |
Italienske kødboller med pasta | 129 |
Pølsegryde | 130 |
One pot pasta | 131 |
Pasta med kødsovs | 132 |
Spaghetti Bolognese | 134 |
Risretter | 137 |
One pot risret med oksekød | 138 |
One pot risret med kylling | 139 |
Indisk Risret | 141 |
Rissalat med kylling | 142 |
Risret med kylling og karry | 143 |
Mexicansk risret | 145 |
Orientalsk risret med oksekød | 147 |
Sideretter | 149 |
Crispy Noodle Cake | 150 |
Sauté Kartofler | 151 |
Havne-Rösti | 152 |
Varm kartoffelsalat | 153 |
Sauteret savoykål med pinjekerner | 154 |
Pastinak og Valnøddecreme | 155 |
Glaserede gulerødder | 156 |
Cremede champignoner og courgetter | 157 |
Honning Majskolber | 158 |
Hvidløgs Svampe | 159 |
Stegte bønner | 160 |
Middelhavsgrøntsager | 161 |
Pandestegte Cherrytomater | 162 |
Stir-Fry(1) Mangetout(2) og Babymajs | 163 |
Ægstegt ris | 164 |
Grill-dressing | 165 |